Ето какво прави днес невярната...

Феновете на "Биг Брадър" със сигурност...

Алекс и Диляна подпалиха мрежата

Алекс Богданска и Диляна Попова нагорещиха до краен...

Фатален старт за "Моята голяма телевизионна сватба"?

отпечатай новината

10.10.2008 10:51 | Видян 6500 пъти | Гласували 1

Фатален старт за

Слави Трифонов избра фаталната дата 13 октомври за старт на новото атрактивно състезание Моята голяма телевизионна сватба, което ще се излъчва в рамките на Шоуто на Слави. 6122 двойки се записали за участие.

Кандидат-младоженците продължили да изпращат писма и след крайния срок с горещи молби да бъдат включени в новия проект на Дългия.

90% от всички писма пристигнали на имейл адреса на конкурса. Останалите заложили на традиционните писма по пощата. Поради естеството на конкурса и за да впечатлят екипа, кандидатите използвали напарфюмирани листа, изрисувани пликове, собственоръчно приготвени покани, а няколко от писмата били написани изцяло в стихотворна форма.

Освен двойките, които им предстои за първи път да встъпят в брак екипът получил писма и от кандидати, които имат по няколко брака, разведени, живеещи на семейни начала с деца, няколко семейни двойки с граждански брак, които по една или друга причина не са успели да си организират сватбено тържество.

Една от женените двойки дори предложила да се разведе, ако това ще им даде право да участват в конкурса и да се оженят отново.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !