Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Виктория Бекъм - предприемач на годината

отпечатай новината

27.10.2014 10:14 | Видян 1468 пъти

Виктория Бекъм - предприемач на годината

Успехът на Виктория Бекъм в една от най-популярните момичешки групи в света "Спайс гърлс" вече е минало, засенчено от представянето й като бизнес дама. Пош Спайс в момента е на върха, благодарение най-вече на работата й в модната индустрия, съобщава Контактмюзик.

Виктория е на върха на бизнес стълбицата във Великобритания, обявена е за най-успешния предприемач в страната за 2014 г. от бизнес списанието "Мениджмънт тудей". Класацията е на основата на общото богатство на предприемачите, броя на създадените от тях работни места и данните за продажбите им.

Само модната марка на звездата "Виктория Бекъм" е постигнала печалба от 30 милиона паунда миналата година, увеличение с 2,9% спрямо пет години по-рано. Освен това компанията е увеличила служителите си с 3,2% спрямо началото си през 2008 г.

"Тя печели първото място благодарение на своята бизнес проницателност", заяви Филип Биърсфорд, който е автор на класацията. Виктория, чието състояние се оценява на 210 милиона паунда, се превърна в "изключително талантлив предприемач в модния бизнес", отбелязва "Мениджмънт тудей".

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !