Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Преслава и Андреа взривиха Москва

отпечатай новината

27.10.2014 11:38 | Видян 2431 пъти

Преслава и Андреа взривиха Москва

Най-популярните поп фолк певици Андреа и Преслава покориха Москва. Двете диви участваха вчера в прословутото „TASHI-SHOW“ на сцената на Държавния кремълски дворец, споделя blife. Те бяха част от звездната програма, в която се изявят и изпълнители на руската и арменската естрада.

Андреа и Преслава постнаха снимки от приготовленията си  за шоуто в Москва преди излизането на сцената. Дамите пяха прекрасно и изглеждаха удивително. Оказа се, че песните им са добре познати на руснаците, с което грабнаха сърцата им.

Андреа се появи на руската сцена с ултра модерен колан от столичния бутик Details, който от две седмици е супер популярен сред знаменитостите. Марката се намира в Парадайз център, на партера.

Андреа се появява и с гривни от Details в най-новия си клип "Искам нещо от теб", който се върти вече в ефира. Визията на певицата е дело на стилиста на звездите Стоян Стоянски. Интересен момент за гривните с ластици в момента са хит в Холивуд, твърдят модните спецове. Такива гривни и колиета дори носи Бионсе.
Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !