Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Травеститите в НАТО проведоха първа международна среща в САЩ

отпечатай новината

27.10.2014 15:26 | Видян 1510 пъти

Травеститите в НАТО проведоха първа международна среща в САЩ

Висши военни от 18 държави от НАТО, както и от Израел, проведоха първата и най-голяма международна конференция под наслов „Перспективите пред транссексуалните военни“, искайки подкрепата на САЩ за разрешаване на кастрацията сред военния персонал и войниците в държавите-членки на НАТО.В Съединените щати също се води дискусия по въпроса. По-рано президентът Обама заяви, че може да премахне забраната за кастрация на военните в американската армия и без разрешение от Конгреса, пише „Дейли мейл“.

На първата по рода си конференция всички представители от НАТО и  Израел бяха мъже, облечени в дамски дрехи, повечето се оказаха суетни и бяха и гримирани. Открояваха се представителите от Швеция, Великобритания, Канада, Австралия, и Нова Зеландия.

Транссексуалните военни се оплакали пред американските представители, които подкрепят разрешаване на кастрацията на военните, че военните от европейските държави-членки на НАТО не се подлогат на операция за смяна на пола, тъй като тя е твърде скъпа. Единодушно те са заявили, че като държавата с най-голям военен бюджет в алианса, а и във светът, следва САЩ да поеме разходите за тези операции. В САЩ подобна операция струва около $ 30 000 щатски долара. По официални данни около 15 000 военнослужещи в американската армия са транссексуални, но пазят това в тайна заради забраната. Броят на хомосексуалните е по-голям.








автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !