Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Ели Гигова направи скандал във ВИП Брадър

отпечатай новината

03.11.2014 18:00 | Видян 3686 пъти

Ели Гигова направи скандал във ВИП Брадър

ВИП Брадър може да разклати и най-здраво стъпилата звезда. Това ще докаже непоклатимата Ели Гигова, която също ще избухне срещу Людмила Захажаева. Ели ще призове на висок тон Людмила да замълчи, а останалите ще се изненадат приятно от реакцията на миньончето.

Седмичната мисия "Фобии” ще изправи две двойки съквартиранти пред епистемофобията или страха от придобиване на нови знания. Big Brother ще предостави възможност на Жени и Тачо да чуят какво се шушука по техен адрес в Къщата. Eдинственото условие е двамата да изтърпят стоически видяното във видеото.

В същото време Албена и Людмила се изправят срещу думите, които съквартирантите са казали в тяхно отсъствие. Тази вечер в ефира на Нова, зрителите ще видят нова опозиционна двойка – Наско Месечков, който държи на своята дипломатичност и неутралитет, срещу Албена Вулева, която смята, че силата на характера се измерва в категоричността на позицията и думите. Малко по-късно Албена за първи път ще проговори за миналото си. Какво ще разкриe най-скандалната водеща за своя баща, предстои да видим.

Освен това ще разберем дали тайната мисия на Wosh MC е успешна, или съквартирантите ще трябва да преживеят седмицата с минимален бюджет.

В live изданието ще гледаме най-запомнящите се моменти в Къщата на всеки един от номинираните. Албена Вулева, Влади Въргала, Зорница Линдарева, Wosh MC и Камелия Воче ще се борят за зрителско одобрение, а кой от тях ще напусне играта завинаги, очакваме да видим.

Снимка: вип брадър

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !