Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в...

Посрещаме суперуспешното електронно дуо и Miss Moniquе...

Мария Илиева - отмъстителна и крайно егоистична

отпечатай новината

04.11.2014 10:19 | Видян 2359 пъти

Мария Илиева - отмъстителна и крайно егоистична

Такава е Мария Илиева, която тази година най-после се показа в истинската си светлина. Певицата е бясна на Мирян Костадинов, тъй като той стана причина за жестоки критики към нея от страна на зрителите на X Factor, пишат от kliuki. Мария нарочно се опитвала да закопае изпълнителя от своя отбор, с което искала да докаже на зрителите, че той наистина не става за големите концерти и тя си разбира от работата.

Илиева не обръщала абсолютно никакво внимание на Мирян и го оставяла той сам да интерпретира песните, които му дава. Съответно той го правел по начин, по който Мария била наясно, че няма да се хареса на журито, тъй като тя познава вкусовете на останалите ментори отлично. На всичкото отгоре се държала изключително надменно с Мирян извън ефир. Постоянно го гледала накриво и му правела забележки, ако случайно присъства на някоя негова репетиция. Причината е, че не може да преглътне гордостта си и да признае пред всички, че сгреши с първоначалното отстраняване на Мирян.

Не виждайки собствената си издънка, за Мария Илиева вече е лесно да съди всички други. Последният отпаднал от шоуто Станимир Маринов й е бил любимец и вината за отстраняването му тя хвърлила върху Мирян. „Ако нямах най-голям отбор, нямаше да се стигне до сблъсък между две мои момчета.“ – беснеела Мария Илиева по коридорите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !