Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Бакалова и Триумф обраха Златните рози

Ето победителите на официалната Церемония по...

Джей Ло: Била съм малтретирана от мъжете в живота си

отпечатай новината

04.11.2014 12:42 | Видян 2172 пъти

Джей Ло: Била съм малтретирана от мъжете в живота си

Дженифър Лопес е поредната звезда, която разкрива едни от най съкровените тайни от живота си в свои мемоари - „Истинска любов”, в които разкрива какво се случва зад кулисите на бляскавия ѝ живот.

С успешна кариера, три брака зад гърба си, многобройни връзки и две деца, 45-годишната Лопес призна, че зад фасадата е една обикновена жена, която е претърпяла доста обиди и психическо насилие от мъжете в живота си.

„Всеки , който наблюдава отстрани, си мисли, че животът ми е прекрасен. Имах съпруг, две прекрасни деца, бях на върха на музикалните класации и съдийка в „Идолът на Америка”. Това, което хората не знаеха е, че животът ми не беше толкова добър. Връзката ми се разпадаше  и бях ужасена”, пише Лопес за периода малко преди развода си с Марк Антъни.

„Никога не съм имала посинено око или разцепена уста, но съм била във връзки, където съм малтретирана по един или друг начин: психически, емоционално, вербално. Знам какво е чувството, душата ти да страда заради начина, по който твоят любим се държи с теб”, обяснява още в творбата си звездата.

Певицата признава, че раздялата й с Бен е била най-сложната в живота й, защото след нея се чувствала напълно опустошена. „Тогава за първи път сърцето ми беше разбито. И никой не може да ви спаси или излекува от това, както вие самите”, спомня си звездата.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !