Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Лесбийки насилили Преслава

отпечатай новината

06.11.2014 09:35 | Видян 3327 пъти

Лесбийки насилили Преслава

Варненският милионер Борислав Манджуков, когото анонимен килър изпрати в отвъдното в края на март тази година, преди години е спретнал жестоко отмъщение на фолк дивата Преслава, научи „Всеки ден". Баровецът, който проби в светския елит като собственик на култовите чалготеки „Версай", „Булгари" и дискотеки „Екзит", е бил навит на певицата като пожарникарски маркуч.

Топ измамникът искал да се шмугне в постелята на брюнетката, за да се порадва на естествените й цици преди операцията по смаляването им. Неочаквано обаче въпреки дебелия му портфейл прашките и сутиенът на Преслава не паднали от раз.

Така тарикатът не успял да я отметне като бройка, затова той подготвил жестоко порно отмъщение. Преди едно от участията ѝ била брутално атакувана от няколко лесбийки, наети със спецмисия от него. Жените с апетити към жени започнали да опипват певицата пред очите на изкрейзилата публика, дори ровичкали по най-интимните места в подкръстието на гласовитата добричлийка. На всичко отгоре точно в този момент звучал евъргийнът на Мадона „Justify my love", който е химн на лесбийките по света.

В сюблимния момент едно от мъжките момичета дори си позволило откровено да надигне късата рокличка на Преслава за радост на жадните за плът фиркани клиенти. Докато фолк фурията се усети, палавата фенка заголила дупето на звездата и без свян започнала да го мачка доволно.

„По-късно стана ясно причината за неутралитета на охраната. Самата Преслава си призна, че издънката е била организирана от Боби Манджуков като отмъщение, че не е откликнала на любовната му оферта", отсече информаторът ни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !