Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Кралицата и Камила скастриха бременната Кейт

отпечатай новината

07.11.2014 14:02 | Видян 2962 пъти

Кралицата и Камила скастриха бременната Кейт

Кейт Мидълтън многократно бе обявена за модна икона, но изглежда това не се нрави на кралица Елизабет II. Майката на Чарлз напоследък отправяла постоянни критики на бременната херцогиня и дори я укорила в суета. Елизабет настоявала Мидълтън да се захване по-сериозно с официалните си длъжности като съпруга на Уилям, вместо да пълни гардероба си с нови дрехи.

Тя дори отправила сериозна забележка на младата майка относно стила ѝ, който бил недопустим за една кралска особа. Вместо къси рокли, Кейт трябвало да се облича в официални костюми и да се впрегне усърдно в благотворителни кампании и събития, а не да се превръща в пример за стил.

Кралицата-майка не била никак доволна от решението на Мидълтън да се прибере в дома на родителите си и я задължила да се върне в двореца „Кенсингтън”. Междувременно Камила също атакувала бременната жена и то най-вече от ревност, твърдят хора от двореца. Съпругата на Чарлз се държала студено с нея и причината била една – Кейт била по-известна и обичана от нея и медиите ѝ обръщали по-голямо внимание, пише celebdirtylaundry.com.

снимка: celebdirtylaundry.com.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !