Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Линдарева: Богати мъже плащаха, за да се показват с мен

отпечатай новината

10.11.2014 10:17 | Видян 2908 пъти

Линдарева: Богати мъже плащаха, за да се показват с мен

„За мен е изненада, че се задържах толкова дълго във ВИП Брадър”, заяви в „На кафе” моделът Зорница Линдарева, която напусна Къщата след оспорвани елиминации. Тя обясни, че е очаквала още при първата й номинация да напусне шоуто. Пред Биг Брадър Зорница призна, че участието я е променило и си е дала сметка за много свои грешки. „Промяната за мен в Къщата беше градивна, защото се научих да бъда в колектив, да се подчинявам, да се съобразявам. За мен беше изключителна изненада, че бях толкова спокойна и толерантна към останалите Съквартиранти, защото не съм свикнала на това. Изключително глезена съм и за мен беше предизвикателство”, разказа тя, определяйки себе си като един от най-спокойните играчи в Къщата. Зорница подчерта, че е страхотен фен на тв риалити и не е имала период, в който да съжалява за участието си.

Защо зрителите решиха ти да напуснеш шоуто?

Зарница Линдарева: Може би са решили, че моя образ се е поизчерпал. Като се замисля зрителите ми дадоха доста голям шанс, в предположение, че не съм известна много дълго се задържах.

Мислеше ли, че още при първата номинация ще излезеш?

Зорница Линдарева: Да. Аз съм човек индивидуалист и не се съчетавам лесно с други хора, за това и смятах, че ще напусна при първите елиминации.

Какво научи за себе си?

Зорница Линдарева: Промяната при мен беше изключително градивна, защото се научих да бъда колектив. Научих се да се подчинявам, да се съобразявам, да бъда по-толерантна. За мен беше изключителна изненада, че аз бях толкова спокойна и толерантна към всички тези хора.

Имаше ли период, в който съжаляваше, че си влязла?

Зорница Линдарева: Не, аз съм фен на формата. Имах сериозни лични причини, поради които влязох, дори успях да преглътна това, че влизам с много лош статут.

Какви лични причини?

Зорница Линдарева: Търсих лична изява с цел финансова облага, защото се чувствам се чувствам недостойна. Семейството ми ме издържа.

Получавала ли си 10 000 евро без да правиш секс с някой?

Зорница Линдарева: Имала съм богати мъже в миналото, които по някакъв начин са си плащали за любовта. Не са случайни хора.

Какво предложи за тези 10 000 евро?

Зорница Линдарева: Просто за компания, да се показват с мен. Това действа на самочувствието на мъжете.

Много пиеше в началото?

Зорница Линдарева: Да, проблема не беше само в алкохола. Аз не се хранех и пиех лекарства, които известно време не бях пила.

Каза, че обичаш Тачо?

Зорница Линдарева: Ние бяхме в такава игра, в която има любовен триъгълник. Казала съм го, защото така е интересно, това ни е сюжетната линия.

Имаше ли разговор между теб, Тачо и Жени преди да влезете в Къщата?

Зорница Линдарева: Не, нямаше. Много хора си мислиха, че сме се наговорили, понеже се държахме добре един с друг.

Коя рекация те притесняваше повече при влизането в Къщата, тази на Жени или на Тачо?

Зорница Линдарева: В началото двамата ги чувствах като най-близки хора на фона на всички останали, защото сме имали някаква предистория.

Удрял ли те е Тачо преди?

Зорница Линдарева: Никога не ме е удрял преди. Вероятно много хора са ме разбрали грешно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !