Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кубрат: Долните номера на Кличко тепърва започват!

отпечатай новината

10.11.2014 17:13 | Видян 1702 пъти | Гласували 1

Кубрат: Долните номера на Кличко тепърва започват!

Чрез своята страница във Фейсбук, Кубрат Пулев даде обяснение за решението си да не присъства на официалната пресконференция преди двубоя му срещу Владимир Кличко.

Въпросната среща с медиите трябваше да започне в 15 часа българско време, но от мениджърската агенция на Кличко, която организира двубоя, не са допуснали хората от екипа на Пулев, промоутърите, мениджърите и хората от администрацията на тима на българина Зауерланд, заявявайки, че могат да присъстват само трима души.

Според Кобрата, това е част от долните номера на световния шампион. Всички журналисти дойдоха при нас навън за интервюта" , заяви Кубрат Пулев в телефонно интервю и добави , че няма да влезе на пресконференцията без шефа на промоутърската му компания. „Това не отива на световен шампион на четири федерации с толкова голям опит и с такова име. Не му отива това държание.“

„Искат да ни притиснат по всякакъв възможен начин да ни е некомфортно. Една психологическа игра, за която те изобщо нямат представа, че аз съм толкова добре подготвен. Все пак съм от България“, допълни Кобрата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !