Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Звезди и танцьори играят благотворително

отпечатай новината

13.10.2008 17:22 | Видян 6851 пъти

Звезди и танцьори играят благотворително

Звезди и танцьори и музиканти от Dancing Stars ще демонстрират своите знания пред зрителите на „Това го знае всяко хлапе” две поредни седмици. Те ще играят благотворително, a средствата, които съберат с верните си отговори, ще отидат за коледната украса на една софийска улица. Участниците в шоуто ще играят по двойки, така както и на сцената на Dancing Stars, а освен парите, ще печелят и по един уикенд за двама в луксозен комплекс.  

Днес пред хлапетата ще застанат Виолета Марковска и Атанас Месечков. С помощта на хлапетата в класа двойката ще донесе 2 000 лева за каузата. Във вторник с танцова стъпка в студиото на „Това го знае всяко хлапе!” ще влязат Ники Кънчев и Ирена Димитрова. Освен с уникалното си изпълнение журналистът и вицешампионката по стандартни танци ще впечатлят с добра игра. Във вторник те ще спечелят с правилните си отговори уикенд за двама, а в сряда (когато играта им продължи) ще допринесат за украсата на улицата с 3 000 лева.

В сряда, 15 октомври, зрителите ще видят играта на Жоро Костадинов. Победителят от „Сървайвър” участва за втори път в „Това го знае всяко хлапе!”, този път с партньорката си от Dancing Stars Петя Димитрова. Двамата ще отговорят вярно на седем въпроса, но Дèспина няма да може да им помогне за осмия. Така двамата ще внесат в благотворителната сметка едва 500 лева. Отново в сряда започва играта на Галена и Светлин Димитров. Играта им ще продължи и в четвъртък, 16 октомври, когато те ще спечелят за каузата 2 000 лева.

След тях започва играта си Владимир Михайлов – един от тримата вокалисти на бенда в „Dancing Stars”. Друг Владо ще заеме мястото му в „Това го знае всяко хлапе!” в петък. Това е Владимир Божилов, танцов педагог и член на журито на „Dancing Stars”. С помощта на Кети, Петко, Йор и Ема Владо ще допринесе за коледната украса на софийска улица с 500 лева.

Музикалният директор на „Dancing Stars” Дани Милев ще влезе в „Хлапето” в понеделник, за да направи една добра и ужасно забавна игра. От разговорите с Дани Милев ще стане ясно защо е бил в затвора и вярно ли е, че музикант къща не храни. Покрай играта му, която продължава във вторник, на 21 октомври, зрителите ще разберат и дали е отмъщавал на учителите си, когато е станал директор на училището, в което е учил.

Същите награди печели и Поли Генова. Бившата певица в „Бон-бон” и настояща в бенда на „Dancing Stars” започва играта си след Дани в сряда, 22 октомври, печелейки 2000 лева и уикенд за двама. След нея ще участват Коцето-Калки и Валя Недева. Двамата продължават играта си на 23 октомври, четвъртък и печелят за облагородяването на едно софийска улица по Коледа 3 000 лева. В четвъртък започват участието си и Орлин Павлов и Яна Акимова. Певецът и трикратната шампионка по латинотанци продължават играта си в петък, 24 октомври. Освен уикенд за двама, те печелят и 3 000 лева. След тандемът Орлин и Яна зрителите ще видят и друга страхотна двойка – Гиби Искренов и Лили Величкова. В понеделник, 27 октомври, те завършват играта си с уикенд за двама и 1 000 лева. Последната двойка от Dancing Stars, която ще участва в „Това го знае всяко хлапе!” ще бъдат звездите Алисия и Атанас Гендов. С помощта на Маги, Деян, Дèспина и Мишо, двамата ще спечелят уикенд за двама в луксозен комплекс и 2 000 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !