Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Тейлър Суифт сваля Крис Мартин

отпечатай новината

17.11.2014 14:28 | Видян 1723 пъти

Тейлър Суифт сваля Крис Мартин

Тейлър Суифт е без гадже вече 18 месеца и макар наскоро да призна, че ѝ е добре да бъде необвързана, нейни близки издадоха, че тя е набелязала поредната си „жертва”. Певицата е хвърлила око на колегата си Крис Мартин и дори вече е започнала открит флирт с него, пише сп. Star. „Тейлър много би искала Крис да бъде следващото ѝ гадже. Тя се възползва, че връзката му с Дженифър Лорънс е нестабилна и двамата рядко се виждат заради натоварения си работен график ”, разкриха хора от обкръжението ѝ пред медията.

Източник споделил пред Star, че Суифт си падала по Мартин от години. И докато преди време не вярвала, че между тях може да е получи нещо сериозно, защото той бил женен на Гуинет Полтроу, сега била обнадеждена след раздялата им.

Младата звезда дори приела да се включи в екипа на The Voice, за да има повод да си говори с Крис, който също бе гост жури по-рано тази година. “Тейлър започна да му пише мейли, за да го разпитва за шоуто. С времето те станаха все по-флиртаджийски и тя постоянно го ласкае с комплименти и го разпитва за личния му живот”, допълни информаторът.

Суифт нямала никакви скрупули относно Дженифър Лорънс, с която певецът наскоро поднови отношенията си след кратка пауза. Звездата имала респект само от Гуинет Полтроу и затова по време на брака им не предприела никакви мерки относно увлечението си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !