Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Анистън организира моминско парти за Кортни Кокс

отпечатай новината

20.11.2014 12:27 | Видян 2164 пъти

Анистън организира моминско парти за Кортни Кокс

Дженифър Анистън и Кортни Кокс са много близки приятелки, ето защо напълно логично е че именно ексколежката ѝ от сериала „Приятели“ се е заела с организирането на моминското парти . Анистън искала сама да подготви моминското парти за своята любима приятелка, на което били поканени 11 нейни близки и приятели, сред които и Паулин, майката на годеника на Кортни – Джони Макдейд .

„Джен се погрижи за всичко и бе украсила маса за хранене със зелени и бели цветя. Имаше ръчно изработени шоколадови трюфели с мента и зелени кадифени тарталети. Салфетките също бяха в бяло и зелено“, сподели близък до бъдещото семейство пред вестник Sun.

На моминското парти имало и огромен шоколадов чийзкейк, а бъдещият младоженец Джони дори се отбил към края на вечерта, за да провери как си прекарва неговата любима. "Към края на вечерта и Джони се появи за кратко", каза още източникът.

Кортни Кокс и годеникът ѝ се сгодиха в края на юни и преди време предизвикаха слуховете, че вече са се оженили тайно, тъй като Макдейд бил забелязан да носи пръстен, наподобяващ брачна халка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !