Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Барети пазят Митко Андонов

отпечатай новината

20.11.2014 14:09 | Видян 2934 пъти

Барети пазят Митко Андонов

Бизнесменът и хотелиерски бос Димитър Андонов, който през 2012 г. се разведе с Мара Отварачката, е забелязан да разтяга тънки питиета в лъскавия столичен хотел „Кемпински“ под зоркия поглед на трима въоръжени здравеняци, отсякоха очевидци пред в. „Всеки ден“. „Гардовете му не са хванати от улицата биячи. И тримата са бивши барети, което означава, че са експерти по охрана, добре обучени за реакция във всякакви ситуации, но и добре платени“, обясниха запознати. Според тях наемането на служител от спецотряда на баретите струва минимум 3 бона.

„Най-добрите стигат и до петица. Така излиза, че ката месец Митко Андонов пръска поне 10 бона за личната си безопасност. Въпросът е защо. Досега движеше спокойно и без гардероб до себе си. Вече тръгнаха спекулации, че го е страх от атентат или отвличане“, светнаха ни близки на бизнесмена.

По думите им, за да влезеш в полезрението на бандити, които се занимават с отвличания, трябва да си се набъркал в някакъв сенчест бизнес, който да ти носи луди кинти. „Никой не знае защо му е такава солидна охрана, той избягва да говори по темата“.

След разлъката си с Мария Димитров бързо-бързо се ожени повторно. Чаровната пловдивчанка Никол му роди син. Макар да се ядоса, Мария не спря да пуска дъщеря им Марая при баща си. Откакто обаче е забелязала охрана на бившия си съпруг, фолк певицата също се разтревожила, най-вече заради детето им.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !