Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

За първи път мъже се включват в BEST EROTIC MODEL 2014

отпечатай новината

20.11.2014 17:24 | Видян 2206 пъти

За първи път мъже се включват в BEST EROTIC MODEL 2014

На 26 ноември в клуб Secrets ще бъде домакин на петото издание на конкурса BEST EROTIC MODEL. Tази година до престижната надпревара ще бъдат допуснати 10 момичета и 10 момчета. За първи път в историята на конкурса ще вземат участие и представители на силния пол. Претендентите са от всички кътчета на България. Неотдавна един от тях спечели титлата "Тяло на България", а сега очаква да получи награда и от BEST EROTIC MODEL.

Повечето от момчета решили да участват в конкурса работят като треньори по фитнес, други от тях са танцъори, а трети истински професионални модели. Организаторите дори издават, че един от претендентите за слава е с гадже фолк-певица, но коя е тя и дали ще се появи на самата церемония все още остава загадка. Претендентите за приза най-добър еротичен модел ще преминат през три тура. За избора на победители ще отговаря освен престижното жури и публиката, която ще има право да гласува. Комисията ще следи за атрактивна визия и доброто сценично поведение на момчетата и момичетата. Те ще трябва да представят себе си по един по различен начин, чрез танц или друг пърформанс.

Сред най-атрактивната в надпреварата при жените пък ще е Ребека, която участва с цел да спечели голямата награда. Тя е „шимейл“, живее и работи в България и определено ще предизвика интереса и на жури, и на публика. Водеща на конкурса тази година ще бъде провокативната Мис Силикон Джулиана Гани, която е и носителка на титлата BEST EROTIC MODEL. Голямата награда и тази година ще е ваучер за процедури в клиниката на д-р Ильо Стоянов Aesthe Clinic. За първи път по време на конкурса ще бъдат раздадени и първите BG Sexy Awards.

Сред номинираните за най- сексапилни звезди в България са фолк сензацията Фики Стораро, поп певицата и шампионка по културизъм Ан-Джи, скандалната плеймейтка Биляна Евгениева, моделката Галена Димова, фолк-певицата Теди Александрова, Златка Райкова, която от скоро има собсвена марка дрехи и много други родни знаменитости.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !