Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

И Виктор Крум захапа Анита Мейзер

отпечатай новината

24.11.2014 10:26 | Видян 3753 пъти

И Виктор Крум захапа Анита Мейзер

Актьорът Станислав Яневски, популярен като Виктор Крум от „Хари Потър” и като шофьора на Джаро в „Под прикритие“, се нареди в групата, тежко критикуваща Анита Мейзер за участието й на конкурса „Мисис Свят“ като представителка на България. От няколкото поста на стената му във Фейсбук личи, че Стан не може да се примири с кандидатурата на силиконовата брюнетка.

„Добре де може ли такива неща сега кажете ми.....после защо сме такива и защо сме онакива в очите на хората по света.... "Българките са най красивите жени на света"... показваме го явно и очевадно на тези конкурси“, написа той във Фейсбул над снимка на Мейзер и бързо събра множество поддръжници.

След това той приложи като до казателство клип от Youtube, разкриващ „творчеството“ на Мейзер като дизайнер, певица и още нещо. „Ето ви да видите кой ни представи не светворния конкурс за красота "Мисис Вселена". Който я е изпратил е длъжем публично да се извини на всички българи за тази простотия сътворена от безумната си простотия! Срамно и необяснимо е как може да се допускат подобни национални излагации!“, коментира той видеото, в което миската се кълчи в обятията на Киро Скалата.

„Мен ме е срам...за вас не знам!“, завършва серията си Яневски с още една снимка, на която Мейзер е с далеч по-красивата „Мисис Канада“. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !