Фаталната цифра 9 и силата на...

Къде са се появили първите земеделци в праисторията,...

Кулинарни разкази от село Голица във...

Тази събота (18 май) от 11:00 ч. по bTV „Вкусът на...

Бербатов загубил 30 бона заради Кобрата

отпечатай новината

25.11.2014 12:44 | Видян 1964 пъти

Бербатов загубил 30 бона заради Кобрата

Митко Бербатов олекна с цялата си надница за ден и половина тренировки в тима на „Монако". Футболистът е загубил точно 30 хиляди лева заради провала на Кубрат Пулев в битката му с украинския терминатор Владимир Кличко. Пред наш човек в Благоевград приятелите на Бербо са признали, че нападателят е бил 100% сигурен в превъзходството на юмруците на Кобрата и смело сложил 15 000 евро в букмейкърски клуб в княжеството.

Бербатов дори прогнозирал, че българинът ще вдигне победно ръка след петия рунд. Двамата се познават от спортното училище на ЦСКА, обясниха запознати. За съжаление прогнозите на звездата се оказаха наполовина верни. Победата наистина дойде в петия рунд, но както знаем, не беше в наша полза, пише "Всеки ден". Полегналият Пулев разочарова доста българи, сред които и звездата от зеления терен. Бербатов сам призна от страницата си във фейсбук, че хич не му е по сърце крайният резултат от битката в Хамбург, и то не заради финансовата щета, а от мъка по поруганата ни национална чест.

Всъщност пропилените пари хич не са болка за умиране за най-богатия ни футболист. Според неофициална информация седмичната му заплата в „Монако" е 75 хиляди евро, т.е. петнайсетте бона ги връща за ден и половина тренировки. Проверката на „Всеки ден" показа, че родните букмейкъри са се придържали към реалността, не към желанието на Кобрата за победа. Хазартните къщи буквално отписаха българина като вероятен победител, като определиха, че шансовете му за успех клонят към нула. Коефициентът за победа на украинеца бе едва 1.14, а за Пулев - 5.50. Равенството се котираше с 23.00.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !