Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Вулева: Ако видя Гала извън телевизията, ще я размажа

отпечатай новината

27.11.2014 11:40 | Видян 3281 пъти

Вулева: Ако видя Гала извън телевизията, ще я размажа

Албена Вулева е избухнала пред приятелки само минути след гостуването си в „На кафе“ днес. Скандалната репортерка е бясна от лицемерието на Гала, както и на целия й екип, научи Kliuki.bg. Албена не разбира как може цели 2 месеца тя да бъде публично обиждана и критикувана от тези хора, а щом влезе в студиото на предаването, те да се държат сякаш няма такова нещо.

„Аз толкова лицемерни хора не бях виждала никога. Обиждаха ме в продължение на 2 месеца, а сега ми правеха мили очи и ме питаха разни неща съвсем спокойно. Тази Гала е толкова долно същество. От години се прави на добричка, а злобата й я изпива цялата. Ако я срещна някъде навън, ще я размажа само с думи, защото за друго не става.“ – избухнала Албена Вулева пред свои близки.

Трябва да се каже, че блондинката има право донякъде, защото действително Гала и останалите трима в екипа й се държаха отвратително спрямо нея, а сега опитаха да замажат очите й. Албена обаче е изгледала внимателно доста издания от „На кафе“ и не успя да бъде зблудена.

„А Маги Желязкова даже не заслужава коментар. С какво всъщност стана известна тази жена? Нищо не е постигнала сама в живота си. За визията й да не говорим. И тя ще става и ще ми повишава тон. Мисля, че я поставих на точното й място.“ – разказала отвратена на близките си Албена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !