Жени Калканджиева била с големи уши и...

Жени Калканджиева и до днес минава за красавица, но...

Кейт Мос в прозрачна черна дантелена...

Кейт Мос зашемети с дълбоко дантелено боди и рокля на...

Любо Бентлито е политикът на Кучкова

отпечатай новината

27.11.2014 16:14 | Видян 4278 пъти

Любо Бентлито е политикът на Кучкова

Преди евроизборите Елена Кучкова хвърли бомбата, че има връзка с политик, отказвайки да назове името му. Плеймейтката разкри, че любимият й не е точно депутат, но по някакъв начин е свързан с политиката. От тогава започнаха спекулациите относно самоличността на тайнствения мъж до Елена Кучкова.

"Уикенд" съобщава, че мъжът, с когото Елена Кучкова има връзка, е бившият шеф на озеленяването Любомир Ников, по-известен като Любо Бентлито. Той нашумя покрай скандалното му уволняване от дирекцията заради финансова злоупотреба, възлизаща на половин милион лева.

След като разследването срещу него продължи цели 6 години, то беше прекратено, а Любомир така и не понесе наказателна отговорност за злоупотребата, която е извършил. Това се дължи на факта, че съпругата му Детелина Йотова е прокурор и вероятно тя му е причината той да се измъкне.

Любимият на Елена Кучкова все още не е разведен с Детелина, въпреки че двамата не живеят заедно от години. Това е причината Любомир да не иска Елена Кучкова да афишира с връзката им.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !