Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

НОМИНАЦИИ И ЕЛИМИНАЦИЯ В BIG BROTHER ALL STARS

отпечатай новината

01.12.2014 14:00 | Видян 1519 пъти

НОМИНАЦИИ И ЕЛИМИНАЦИЯ В BIG BROTHER ALL STARS

Още в първите минути на живото предаване Big Brother All Stars тази вечер зрителите ще видят неочаквана изненада - инфарктни елиминации. Една звезда ще напусне Къщата завинаги. Big Brother ще съобщи на съквартирантите кои са номинираните, а един от тях ще бъде изгонен по силата на зрителския вот, още преди да е отминал шокът от номинацията й.

Домсъветът в състав Албена Вулева, Евгени Минчев, Никол Станкулова и Славена Вътова ще получи възможността да спаси един от номинираните. Останалите ще имат само един час, за да мотивират зрителите да гласуват.

Изминалата седмица в Нови хан премина под знака на две звезди. Петя Буюклиева и Емил Каменов дават постоянни поводи за обсъждане сред съквартирантите. За по-малко от две седмици естрадната прима успя да се превърне в най-коментирания съквартирант. Чувствата, който предизвиква у останалите, са различни и варират от пълната неприязън и нетърпимост до симпатия и абсолютно приемане. Кой харесва и кой не може да понася Петя предстои да разберем тази вечер от 20:00 часа по време на живото предаване Big Brother All Stars.

Емо Каменов е известен в Къщата с вулгарното си поведение. В началото почти всички съквартиранти го толерираха и се забавляваха с шегите му, но довечера ще видим как търпението на останалите се изчерпва. Как звездите коментираха характерния речник на младия мъж и дали поведението и изказа му ще донесат на Емо номинация – не пропускайте Нова телевизията тази вечер точно в 20:00 часа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !