Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Кристина Дончева - нарочно изхвърлена от Х Фактор

отпечатай новината

01.12.2014 15:13 | Видян 2458 пъти

Кристина Дончева - нарочно изхвърлена от Х Фактор

До сензационно разкритие се добра Kliuki.bg. Оказва се, че Кристина Дончева е била нарочно елиминирана от X Factor и решението не е на някой от самото шоу, а на съпругата на продуцента – Кремена Халваджиян. Само броени часове преди елиминациите в четвъртък Кристина и Кремена са се скарали жестоко. Причината не е добре известна, но се предполага, че девойката е искала да има повече свобода за импровизация, докато от предаването са й налагали своите правила и виждания във всяко нейно участие.

„Кристина е артист от класа. Може да е малка, но винаги се старае да импровизира. От X Factor се опитваха да я сложат в някаква рамка. Криси не е такъв човек. Откакто се качи на сцената, тя импровизира и истински се раздава.“ – разказва близък до момичето.

Кремена Халваджиян обаче е казала на Кристина Дончева да си затваря устата и да изпълнява каквото й се казва. Когато сензационно момичето й отговорило, избухнал див скандал. Тогава жената на Магърдич се зарекла да отмъсти за фриволното поведение на талантливото момиче и резултатът беше налице. Преди скандала Кристина даже не е била сред последните трима по зрителски вот.
 
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !