Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Мая Илиева бяга в Ню Йорк

отпечатай новината

02.12.2014 10:18 | Видян 3473 пъти

Мая Илиева бяга в Ню Йорк

Мая Илиева, вдовица на убития през 2005 г. подземен бос Жоро Илиев, отпътува за Америка с шумна орда приятелки, научи „Всеки ден" от нейни приближени. В компанията на Мая е друга мутренска вдовица - съпругата на покойния мафиот Фатик Адриана Тюркмен, както и няколко бизнес дами.

Мая Илиева вероятно ще посрещне Нова година в Маями, но засега смуглата красавица се е установила в Ню Йорк, в тузарския хотел „Мариот Даунтаун", където е наела президентския апартамент срещу 930 долара на вечер. Въпреки, че наближава 40-те, Мая купонясва до ранни зори в баровските дискотеки и барове около „Пето Авеню" и „Тайм Скуеър".

Вдовицата на Главния разпространи своя снимка в социалните мрежи от посещението си в легендарния нощен клуб „Студио 54". От фотографията ясно си личи, че Мая Илиева и най-добрата й приятелка Адриана Тюркмен са в приповдигнато настроение, вероятно заради прекомерната консумация на шампанско „Кристал Брут". В София вдовицата на Жоро Илиев се слави като опустошител №1 на пенливата течност, почти всяка вечер тя изпива сама по 2 бутилки шампанско.

Близки до Мая Илиева споделят, че целта на визитата й в Америка освен да се отдаде на пиянски гуляи е, да купи собствено жилище в Ню Йорк. Разправят, че вдовицата на Главния е кандидат да купи апартамента на друга мутренска вдовица - Ирина, жената на убития мафиот Димата Руснака. Посредник по сделката бил Боби Чакъров - Травестита, който живее на семейни начала с фаталната Ирина. След убийството на Димата Руснака, неговата съпруга Ирина получи като наследство 3 жилища в Ню Йорк. Едно от тях бе продадено, в другото живеят Ирина и Боби Травестита, а третото се отдава под наем. Сега обаче Мая Илиева може да закупи апартамента, който е в търговската част на Ню Йорк.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !