Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Албена Денкова не черпи за 40

отпечатай новината

03.12.2014 09:54 | Видян 3397 пъти | Гласували 1

Албена Денкова не черпи за 40

Чаровната фигуристка Албена Денкова се отказа да отпразнува 40-годишния си юбилей, който е днес. „Ледената" хубавица била преследвана от страх от прокоби и решила да се съобрази с поверието, че този рожден ден не се чества.

Шампионката не склонила на уговорките на приятели да не обръща внимание на поверието и да спретнат един хубав купон за празника. Денкова била категорична, че направи ли шумна веселба, ще я сполети нещастие. Затова решила да почерпи само с бонбони, без дори да споменава, че има рожден ден, научи "Всеки ден". Албена става все по-суеверна и се връзва на всякакви измишльотини - не излиза от къщи с десния крак, плаши се от черни котки, сега и рождения ден не иска да празнува, ядосват се приятелите на кънкьорката, които я познават като веселячка, винаги готова да се втурне на дансинга във вихъра на танца.

Промяната с русокосата нимфа обаче започнала постепенно, след жестоката катастрофа през 2007 г. край Приморско с половинката й Максим Стависки. На фаталния 5 август тогава загина 23-годишен младеж, а животът на младата Мануела Горсова увисна на косъм и момичето така и не можа да се върне към пълноценен живот.

Жестокият стрес отключил фатализма на Албена и тя започнала да вярва във всевъзможни проклятия. Година след катастрофата, много разстроена, шампионката сподели, че трагедията на пътя е била предопределена от съдбата и се е случила, защото с Максим са танцували на прословутия „Реквием" на Моцарт, с чиято музика станаха и световни шампиони. След катастрофата обаче, фигуристката била убедена, че тъкмо мрачната мелодия е заложила ужасната случка. Албена съжалявала, че кръстила съчетанието си „Седемте смъртни гряха", макар че и треньорът ги предупредил, че нещастие застига всеки на леда, който си позволи да танцува на тази музика.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !