Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Геният и Диви коне очакват зрителите...

Филмовите заглавия ще се излъчат на малкия екран от...

Крисия пее на Обама

отпечатай новината

03.12.2014 13:28 | Видян 2379 пъти

Крисия пее на Обама

Талантливата малка певица Крисия (10 г.) ще пее днес лично на американския президент Барак Обама. Това разказа ексклузивно пред "България Днес" нейният баща Марин Тодоров.

Детето чудо ще представи гласовите си възможности в сградата на Европарламента в Брюксел, където Обама ще организира традиционната си закуска с политически лидери. На събитието са поканени гости от цял свят, като в списъка с посетители са предимно политици и благородници.

Крисия е трябвало да отлети за столицата на Белгия още в понеделник вечерта, но не е имало свободни места в самолета. Затова заедно с майка си талантливото момиченце е излетяло вчера сутринта заедно с делегация от България. На традиционната закуска на Обама ще присъстват външният министър Даниел Митов и депутати от българския парламент.

"Държа да отбележа, че поканата Крисия да пее на това значимо събитие не е дошла от българска страна. От екипа на американския президент са наблюдавали изявите на дъщеря ми и са били изключително впечатлени. Те са предложили на Обама точно тя да пее и той се е съгласил. Получихме много мило писмо, в което поканиха Крисия да участва", разказа щастливият татко.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !