Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Mадона е най-богатата изпълнителка в света

отпечатай новината

03.12.2014 14:59 | Видян 1551 пъти

Mадона е най-богатата изпълнителка в света

Мадона е най-богатата музикална изпълнителка в света, която продължава да записва песни. Тя заема първото място, а след нея са Пол Макартни и Доктор Дре според класацията на Wealth-X за богатството на звездите в света на музиката.

Според изданието състоянието на Мадж възлиза на 800 милиона долара, което е значително по-малко от оценката на списание "Билборд" от 1 милиард долара. Според Wealth-X сър Пол Макартни разполага с 660 милиона, а жена му Нанси Шевъл има 300 милиона долара.

На трето място в класацията е Доктор Дре, чието състояние възлиза на 650 милиона долара, въпреки големия договор с компанията "Епъл". Четвърти е Пъф Деди с 640 милиона долара, а на пето място се нарежда Селин Дион с 630 милиона. В челната десетка попадат още Боно, Марая Кери, Джей Зи, Елтън Джон и Бионсе.

Тази класация е за хора от света на музиката, които продължават да реализират нови проекти. Ако се погледне света на музиката като цяло, британският композитор Андрю Лойд Уебър е най-богат със състояние в размер на 1,2 милиарда долара.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !