Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Славена Вътова бясна на Никол

отпечатай новината

04.12.2014 10:29 | Видян 8192 пъти

Славена Вътова бясна на Никол

Конфликт между красавиците Славена Вътова и Никол Станкулова е избухнал сензационно, научи Kliuki.bg. Причина за него е едно изречение, което синоптичката изтърва в студиото на „Биг Брадър“ преди два дни. Тогава Никол, може би неволно, унизи голяма част от българския народ, коментирайки Емил Каменов.

„Всички ние живеем в София, но истината е, че в провинцията има много хора като него (Каменов).“ – бяха думите на Никол в понеделник.

Още тогава Славена Вътова реагира светкавично, заявявайки че в провинцията има много стойностни и интелигентни хора. Като всеки човек от зодия Овен обаче, и Славена е доста злопаметна и не е подминала леко репликата на Станкулова. Самата Мис България 2006 се е засегнала доста от думите на синоптичката, тъй като е родом от град Шумен. Никол обаче е софиянка и явно смята всички други за втора категория.

„Тая на каква ми се прави? Много голямо самочувствие взе да изкарва. До вчера я бъркаха коя точно е, а сега взела да се има за голямата работа. Навсякъде има интелигентни хора и такива, които не са. Градът няма нищо общо.“ – беснеела Славена Вътова пред приятелки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !