Влади Зомбори спечели Като две капки...

Владимир Зомбори спечели 12 сезон на шоуто "Като две...

A to JazZ разкрива звездния състав за...

A to JazZ, най-големият фестивал за градска култура и...

Фарел със звезда на "Алеята на славата"

отпечатай новината

05.12.2014 17:19 | Видян 1741 пъти

Фарел със звезда на

Звездата на попа Фарел Уилямс, автор на световния хит Happy, откри в четвъртък своя звезда на „Алеята на славата” в Лос Анджелис, описвайки музиката като „гръбначния стълб на живота си”. „Фарел е гений, музиката му оказва влияние върху живота на толкова много хора”, каза телевизионната звезда Елън де Дженерис по време на церемонията в Холивуд, описваща музиканта като „нежна душа”.

Изпълнителят на хита Get Lucky на Дафт Пънк и композитор на Blurred Lines на Робин Тик каза, че е "изключително благодарен" за тази чест. "Аз, който съм роден във Вирджиния Бийч, нямах и представа докъде ще ме доведе любовта към музиката”, каза 41-годишният певец.

Уилямс има продадени 100 милиона копия от песни: 10 милиона само за Happy, която му донесе номинация за Оскар за саундтрака на филма "Аз, проклетникът 2”. Той има и седем награди "Грами”, най-високото отличие в музикалната индустрия, включително и за дългогодишната си съвместна работа с Чад Хюго, с който създава продуцентското дуо The Neptunes в края на 90-те години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !