Отиде си главният редактор на в. 24...

На 55-годишна възраст внезапно почина главният редактор...

Нагледен урок по пътна безопасност...

Урок по пътна безопасност сред учениците в Благоевград,...

Лора Караджова в ролята на майка орлица

отпечатай новината

06.12.2014 09:34 | Видян 1707 пъти

Лора Караджова в ролята на майка орлица

Безсънни нощи, но не по купони, а край люлката прекарва вече близо два месеца Лора Караджова. Щерката на Данчо Караджов се справя с ролята на майка, без да я наляга следродилна депресия. „Малко ми е тежко, защото вече ми се натрупа доста умора, но това е положението. Гледам Алиса абсолютно сама. Като цяло не искам никой да ми помага в грижите за нея. Така се чувствам по-спокойна. Валентин също се включва в къпането и смяната на памперси. Но в крайна сметка най-голямата отговорност пада върху мен”, обяснява за „Монитор” Лора.

Тя е доволна, че дъщеря й е от кротките деца. „Желанията й са само да я гушкам. Доволна съм, защото не плаче за щяло и нещяло. Много е добричка”. Малката Алиса се появила на бял свят със секцио. ”Исках да си родя по естествен начин. Но когато наближаваше терминът ми, ме хвана шубето. Много ме беше страх от всички контракции, да чакам да ми изтекат водите и да ходя посред нощ в болницата. Направо си фиксирах дата за секцио. Терминът ми беше на 12 октомври, но реших да родя на 13. Говорих с астролог, който ми каза, че тази дата е много хубава и да не се притеснявам, че е фатална. Напротив, оказа се, че числото е заредено с положителна енергия”, разказва Караджова.

Малката не е кръстена на роднини. „Още преди да забременея харесвах това име. Представях си, че ако някой ден имам дъщеричка, ще се казва Алиса. Не съм се вдъхновила от героинята на Луис Карол от книгата „Алиса в страната на чудесата”. Нямах търпение за момента, в който ще я видя за първи път. Очаквах я както малко дете мечтания подарък за рождения си ден. Може би и затова всичко се случи много бързо. В 10 часа отидох в болницата и в 10,30 вече бях родила. Появи се с нормалните бебешки мерки - 3 кг и дължина 49 см”, разказва Лора.


автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !