Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Уилям и Кейт искат по 50 бона, за да се ръкуват с богаташи

отпечатай новината

08.12.2014 12:16 | Видян 1684 пъти

Уилям и Кейт искат по 50 бона, за да се ръкуват с богаташи

Не всеки ден можеш да се срещнеш с кралска особа, камо ли да стиснеш ръката ѝ. Принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън осъзнават много добре позитивите на синята си кръв и ги използват умело, за да трупат състояние. Съпрузите вече стартираха своето американско турне, което включва редица събития и лична среща с президента Обама.

Пикът на техния тур обаче се състоя в частната резиденция на милионера сър Мартин Сорел и съпругата му Кристина в техния дом в Махнатън. На частна вечеря бяха поканени 15 заможни семейства, които трябваше да платят по 50 000 долара за присъствието си и шанса да се ръкува с британските кралски особи. Сред тях няма популярни звезди, но до една фамилиите могат да се похвалят с огромни банкови сметки. Инициативата на Кейт и Уилям не цели да напълни британската кралска хазна, а да захрани тяхната Кралска фондация, която се занимава с благотворителност.

Вечерята е била със строго официален дрескод, а обслужването е било поверено на служители от двореца. Последната подобна инициатива, в която участие взеха принцът и съпругата му бе през 2011 г. Тогава двойката организира благотворителен мач по поло и събра за фондацията си над 650 000 британски лири.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !