Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Преслава изкарва 200 бона по празниците

отпечатай новината

08.12.2014 14:53 | Видян 1921 пъти

Преслава изкарва 200 бона по празниците

Едно 200 бона ще изкара фолк дивата Преслава по празниците. Певицата вече е ангажирана за няколко участия само в новогодишната нощ, като по Коледа също е резервирана. По принцип хонорарът на Преси е около 7000 лева, в зависимост от уговорката. По празниците обаче сумата е повече от двойно увеличена. 15 000 лева за новогодишната нощ е искала топ певицата и вече има 3 ангажимента.

По груби сметки само в рамките на няколко дни най-оборотната фурия на „Пайнер“ ще инкасира в джоба на шефа си инж. Митко Димитров близо 200 000 лева, с което съвсем заслужено тя се нарежда като една от най-любимите му служителки.

Въпреки баснословно високата сума интересът към пищната брюнетка не намалява и тя ще изпрати годината с цели три участия – едно в Пловдив в последния ден на декември и два ангажимента в столицата в първия ден на новата година.

„Преслава ще пее пред няколко чужди фирми, сред които водеща американска софтуерна компания, която развива бизнес у нас. Освен това холандци, които имат офиси в бизнес парка в „Младост 1“, също искат именно Преслава да ги весели, за да я видят на живо, а и всички служители на компаниите я харесват“, разказва пиарката на звездата пред „Всеки ден“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !