Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Мария Силвестър стана модна икона

отпечатай новината

11.12.2014 13:46 | Видян 1838 пъти

Мария Силвестър стана модна икона

На официална церемония във „Витоша Парк Хотел” на 10.12.2014 г. най-елегантните българи за 2014 г. – Алисия, Валерия Велева, Велизар Соколов – Заки, и Мария Силвестър получиха високия приз „БГ модна икона“ на Академията за мода с председател проф. Любомир Стойков. Нaградените бяха избрани след онлайн гласуване и от експертна комисия на Академията за мода, включваща 40 водещи модни и лайфстайл журналисти. Основните критерии за избор на най-елегантните българи са: изискан вкус, модерен стил, безупречна култура и професионален успех.

Най-елегантеният журналист за 2014 г. – Валерия Велева, носеше тоалет и бижута по свой дизайн. Тя получи отличието от Евгения Живкова – „БГ модна икона 2013” и от д-р Елиза Георгиева – управител на „МБАЛ Св. Панталеймон – Плевен”. Мария Силвестър получи приза от миналогодишната носителка – Теодора Духовникова и от представителите на RICHMART – собственика Мартин Йорданов и търговския директор Деан Манев. Алисия беше наградена от Орлин Павлов – „БГ модна икона за 2012” Валентина Иванова, регионален мениджър за България на „Златарна Целье” обяви името на Велизар Соколов – Заки, а Ива Екимова, която е „БГ модна икона за 2013”, му връчи наградата. Поради ангажименти в чужбина Григор Димитров беше възпретятстван да присъства на церемонията, но ще получи допълнително наградата на Академията за мода.

Освен  сертификат с високия приз „БГ модна икона 2014”, всички победители в конкурса получиха пластика, изработена от най-добрия български бижутер – Анжело Красини. Статуетката е интерпретация на първото облекло на Адам и Ева – смокиновият лист – с образите на едни от най-прочутите дизайнери и модни икони. Проф. Любомир Стойков връчи на всеки от наградените сертификат на Академията за мода. Отличените в конкурса „БГ модна икона 2014” получиха и подаръци, предоставени от любезните партньори и спонсори: Lavazza, „Витоша Парк Хотел”, KWIAT, „Макс Фактор”  и цветя от „Жарден Флорист”.

Вижте всички снимки в нашата специална Галерия!

Фото: Антон Марков

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !