Горд съм, че съм първата чернокожа...

В изявление на вчерашния национален празник на САЩ -...

Представители на ДБ не подкрепиха...

"Има ли раздор в групата на ПП-ДБ-СС? Днес на...

Американски продуцент нарече Анджелина Джоли бездарна

отпечатай новината

11.12.2014 17:25 | Видян 1787 пъти

Американски продуцент нарече Анджелина Джоли бездарна

Холивудската звезда Анджелина Джоли реши да смени амплоато и да стане режисьор и продуцент, оказва се обаче, че не всички смятат, че актрисата е подходяща за тези професии. Водещият американски продуцент Скот Рудин смята Анджи за бездарна и разглезена.

Това стана ясно, след като хакери проникнали в електронната кореспонденция на служителите на "Sony", пише The Verge. Скот Рудин написал в имейл до съпредседателя на компанията  Ейми Паскал, че не желае да работи с Джоли във филма "Клеопатра", на който тя е режисьор. Сред темите на дискусията е била и предстоящата лента за Стив Джобс, която трябваше да бъде заснета от "Sony".

Анджелина Джоли била против режисьор на филма за Стив Джобс да бъде Дейвид Финчър. Във връзка с това Ейми Паскал помолила Рудин да поговори с популярната актриса. Отговорът на продуцента бил изненадващ.

"Не искам да си губя времето с това. По-добре да й бяхте казали да си мълчи, за да не провали работата на Финчър", написал Рудин. В крайна сметка с проекта се зае Дани Бойл. Скот Рудин е познат на публиката с филмите "Няма място за старите кучета", "Ще се лее кръв", "Социалната мрежа", "Шоуто на Труман" и на ябълката на раздора - лентата за Стив Джобс, който ще излезе по кината догодина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !