Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Силвия Кацарова: Чувствам се на 39!

отпечатай новината

18.12.2007 13:07 | Видян 8573 пъти | Гласували 2

Силвия Кацарова: Чувствам се на 39!

Коя е горещата новина около вас?
Че певецът на Супермакс Курт Хауенщайн потвърди нашето предложение с китариста на първата ни група LZ Христофор Захариев да направим дует. Запознахме се на Мюзик фест в Ловеч, той е харесал гласа ми.
Ако имахте възможност да избирате без ограничения, с кого още мечтаете да направите дует?
Специално за Супермакс, аз толкова ги харесвах, че това даже не беше и мечта. Просто не знаеш какво ще ти поднесе съдбата. Но човек не бива да спира да мечтае. Ако наистина искаш нещо, всичко така се подрежда във вселената, че то се сбъдва.
Ако по ваше време имаше Мюзик айдъл, бихте ли се явила?
Мразя да се явявам на конкурси. Като цяло те си правят шоуто на твой гръб, а ти страдаш. Сегашният Мюзък айдъл бе справедлив, но много често наградите не са обективни.
Дъщеря ви Теди се яви на тазгодишния конкурс за българска песен за Евровизия. Беше ли разочарована?
Беше разочарована, без да става дума за първото място. По-скоро за приемането от публиката. Тя представи европейски продукт и той сега ще стане голям хит. Докато нашата Вода ще си остане за България, което пак е хубаво.
Как върви кариерата на Теди на Запад? Много изпълнители заминават някъде, после се връщат и започват да разказват невероятни неща за успехи, клипове по MTV и т.н.
Нейната кариера е в Скандинавия, все още не гоним MTV, но тази година има реални шансове парчето им да се завърти и там. Теди има група, казва се Déjà vu. Миналата година направи тур Mr Sweden, сега правят друго турне. Има си работата, продуцентите, студиата, всичко. Не е като Петя Пол, да ви кажа. Това са празните балони, за които говорите. Това са напористи личности, които само изяждат хляба на такива като Невена, Преслава и други таланти.
За лятото какво планирате повече – работа или почивка?
Имам доста ангажименти, но и ще почиваме. Теди и съпругът й дойдоха от Финландия, направиха си едно разходка с кола през  Европа, имат приятели на много места. Не се развеждат, както пишат. Отиваме на турската вила, която е на Егейско море, в малък град с 20-ина вили, точно на 660 км от София. После и на българската ни вила в Борима в Троянски Балкан.
Каква е идеалната почивка за вас?
Предпочитам домашни условия, защото съчетавам почивката с физически труд.  Обичам също да рисувам и да шофирам.
За какво бихте изпразнили кредитната си карта?
За нов клип, за албум, но не и за някакъв скъп тоалет, който струва почти толкова. Дрехите са нещо преходно, докато клипът остава.
Теди живее далече, а вие явно имате силна връзка помежду си. Какви съвети най-често й давате от разстояние?
Казвам й, че човек трябва да е търпелив и когато има неприятности, първо трябва да ги осмисли и да прецени дали наистина положението е толкова зле, а не да ги приеме с най-голямата си болка. Без проблеми не може, трябва просто по-спокойно да ги приемаме.
Теди носи ли подаръци, влияе ли на стила ви?
Да, много. Любимата й марка е H&M и каквото ми е донесла, ми пасва идеално. Това е младежка мода и аз смених стила – преди се обличах само в костюми.
Казахте ми, че сте отслабнала доста напоследък?
Да, свалих 8 кг. Очаквах да имам много ангажименти  и исках да имам добра визия.
Обличате се младежки, изглеждате много енергична – на колко години се чувствате?
На 39-40 и на толкова изглеждам. Поне така казват мои приятели от чужбина, които не ми знаят годините. Вижте други жени на 53 години как изглеждат! Просто е ген. Заобиколена съм от млади хора. Приятелите на Теди са и мои приятели, което много ми влияе. Още не съм започнала операциите, рано ми е!

автор: Сп. Easy

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !