бТВ и Нова спират да снимат сериали,...

Двете най-големи частни телевизии у нас – бТВ и Нова, са...

Отиде си малко известен режисьор,...

Режисьорът и продуцент Роджър Корман, известен с...

Забраниха на Мария и Гущеров да се венчаят в „Александър Невски“

отпечатай новината

30.12.2014 12:01 | Видян 5011 пъти

Забраниха на Мария и Гущеров да се венчаят в „Александър Невски“

Синодът проваля сватбата на Мария и Християн Гущеров, двамата са в паника. Шумно рекламираната сватба, която щяла да се състои в храма „Александър Невски“, се оказа невъзможна, а духовниците са възмутени от наглостта на певачката.

Мария и Гущеров вече изпратиха поканите с посоченото място на венчавката, като са се надявали, че ще им разрешат.

„Това е патриаршески храм и по канон такава венчавка не може да се състои там“, категорична е шефката на отдел „Връзки с обществеността“ Александра Карамихалева пред „Телеграф“. Оказва се, че Мария и Християн са подали писмена молба за сватбата им в храма, но на нея вече е отговорено отрицателно. Сега остава вариантът за храма „Света София“, който е в близост до „Невски“.

Исторически в катедралата през годините единствено царски семейства са се вричали пред Бога. Има обаче и няколко изключения и може би именно те са дали надежда на Мария.

Тук са се венчали Меглена Букова и бившият депутат Венцислав Димитров; Мария Грънчарова с бившия директор на “Мобилтел” Венцислав Иванов, Наталия Симеонова и Денис Ризов; Бисера Михайлова - дъщеря на шефа на БФС Борислав Михайлов, и нейният избраник - футболистът Живко Миланов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !