Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Посрещнете ЧНГ в зелено или синьо и със злато

отпечатай новината

31.12.2014 09:00 | Видян 4050 пъти

Посрещнете ЧНГ в зелено или синьо и със злато

Всички, които са родени в годините, когато има велики летни олимипиади, са дракони – 1952,1964,1976,1988, 2000, 2012. За тях новата година, поне според китайския хороскоп, ще бъде истински празник, какъвто бяха споменатите състезания. На тях им се дава късмет и в кариерата, и в любовта. Ще преживеят положителни промени, които са очаквали. Ще поемат нещата в свои ръце и ще се видят като лидери, дори срещу тях да се изправи силен съперник. Иска се само да внимават за острия си език, както и да се грижат да не преяждат и да не занемаряват грижите за здравето просто като профилактика с различни приятни терапии.

Хората, които са родени под знака на Коня все още трябва да се чувстват в силата си поне до 4 или 19 февруари, когато неговата година изтична и започва тази на Зелената овца или коза, в зависимост от различния прочит на някои звездобройци. Те изпращат време на проверка, а посрещат период на стабилност, който ще им позволи да поспрат да препускат и да минат в по-спокоен ход. Ще им се пада да организират, ще правят, но и ще влагат пари, ще се радват на успехи. А – наесен с песен – може да се сдобият и с имот. Ако нещо може да ги притесни, това е напрежение у дома и костната система на организма. Добре е да вземат повече витамини и добавки, да не престават да спортуват за здраве.

Така стигаме до техните наследници – Овцете или Козите. Тяхната година се пада Дървена по материал и Зелена по цвят. По тази причина на тях и на всички други знаци се препоръчва в новогодишната нощ да бъдат облечени по специален начин. За късмет нека сложат нещо в зелено или синьо, да имат върху себе си и злато... Годината няма да бъде от най-лесните за Овцете, но в края й ще осъзнаят, че дори злото наистина е било за добро.

Ако бъдат смели, което не е сред най-типичните за тях черти, съдбата ще бъде благосклонна към тях и нищо чудно бая да се издигнат. Но непрекъснато ще се чувстват като на изпит, като на проверка. Най-силни ще бъдат месеците в средата на годината. Есента обаче ще бъде трудничка. Да се пазят от любовни провали и депресии, за да не навредят на здравето си. Проблеми със стомаха също не са изключени. Критични в тази област са април и ноември.

Маймуните могат да бъдат спокойни – ще си отживеят през 2015 г. Ще им върви много в любовта. Ще бъдат комуникаторите на годината. Нищо чудно да си сменят професията с някоя свободна. Лесно ще печелят пари, но и доста от тях ще споделят с близки хора. През пролетта и лятото много им помага късметът, но много трябва да си отварят очите за мошеници, които като нищо ще ги измамят през втората половина на годината. Не се доверявайте на непознати и малко познати хора. Здравословно са уюзвими за настинки и стрес.


продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !