Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Анелия сключва брак през новата година

отпечатай новината

02.01.2015 13:42 | Видян 3895 пъти | Гласували 1

Анелия сключва брак през новата година

Фолк певицата Анелия ще сключи брак през новата година, узнa hotarena. Бившата съпруга на Коко Динев сама се похвали в мрежата и зарадва феновете си. Певицата публикува новогодишния късмет, който й се е паднал от баницата. А той гласи: „Таз година много да не знаеш! Ще се бракосъчетаеш!“. Явно късметчето е зарадвало Анелия, защото тя го е постнала с усмивки и сърчица.

А феновете вече започнаха да гадаят кой ще е щастливецът. Певицата обаче не е от тези, които обичат да говорят за личния си живот. „Плащам висока цена, затова, че нямам социален живот, да стоя по празниците без половинка. Но кариерата е моят приоритет“, сподели наскоро Анелия в „Папараци“. Тя разкри, че в продължение на 7 години е имала връзка, за която медиите така и не разбрали.

Дали пък и сега не крие някого? „Във всеки мъж, с когото съм имала връзка, аз търся баща ми. Той почина, когато бях на 15 години, но беше много семеен тип – прибираше се в 10 вечерта от работа вкъщи и се отдаваше на семейството“, спомня си Анелия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !