Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Йорданка Христова: Фидел Кастро е цар на пиара, той е невероятен

отпечатай новината

03.01.2015 12:07 | Видян 2695 пъти

Йорданка Христова: Фидел Кастро е цар на пиара, той е невероятен

Фидел Кастро е цар на пиара, той е невероятен човек. Фидел не може да е гадже на никого. Неговата любима е Куба и това е. Той се отрекъл от всичко, за да работи за страната си. Няма наш политик, който да е направил това. Политиците ни искат всичко, но не правят нищо за България. Това каза Йорданка Христова пред Нова телевизия. Попитана как приема определението, че е комунистическа певица, тя каза: „Всичко съм постигнала сама. Аз бяха заслужил артист и после се омъжих за Георги. Нищо не съм взела от строя. Не съм виновна, че съм родена през 1943 година. Кариерата ми е минала през онези времена. Аз какво да направя? Няма да размахам лилавите демократични знамена сега, не става.”

Певицата, която участва във „ВИП брадър”, каза, че политбюро, което бе спретнато от продуцентите, е било гнусно, пише Блиц. „Аз нямам право да се бъркам кой какво да прави. В къщата бяхме 18 човека. Намесих се веднъж тъпо, за да има какво да ядат. За такива дреболии се бърках.”

Попитана за изцепките Тодор Славков в другото издание на „БИГ брадър олд старс ”, Йорданка Христова каза, че той от известно време е съсипан.
„Тодор има изключително чувство за хумор, но си е странен. Когато го обвиняваха за изнасилването, той беше с гипсиран крак. Пълна пародия. Тодор се срина след смъртта на бащата си. Това е истината. След смъртта на Иван той е друг”, каза певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !