Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Джей Зи ще инвестира във футболния отбор на Бекъм

отпечатай новината

05.01.2015 14:41 | Видян 1947 пъти

Джей Зи ще инвестира във футболния отбор на Бекъм

Говори се, че рапърът има интерес да инвестира голяма сума пари в американския футболен отбор, който бившият футболист се опитва да получи. Малко след като приключи своята футболна кариера, английската спортна звезда заяви намерението си да има свой футболен отбор.

Говори се, че рапърът има интерес да инвестира голяма сума пари в американския футболен отбор, който бившият футболист се опитва да получи. Съпругът на Виктория Бекъм се интересува от отбор в Маями и иска да вложи 100 милиона долара от своите пари в това начинание.

Според британския вестник Daily Star рапъра смята, че би било „вълнуващо“ да работи с Бекъм и е категоричен, че ако реши да инвестира във футбола, то английската звезда би бил перфектният човек, с когото да си сътрудничи. Преди време Джей Зи притежаваше част от баскетболен отбор в Ню Йорк.

„Всеки знае моята страст към спорта и хората са наясно, че аз не съм просто фен, а инвеститор. Никога не съм си мислел за инвестиране във футболен франчайз, но ако някой ме накара да инвестирам, това ще бъде Дейвид. Надявам се той да успее. Ако има нужда от инвестиции, ние сме добри приятели и той има моя номер. Аз вярвам на Дейвид. Ще бъде вълнуващо да навляза в бизнеса с него“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !