Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мерилин Монро стана рекламно лице на Max Factor

отпечатай новината

05.01.2015 15:23 | Видян 3589 пъти

Мерилин Монро стана рекламно лице на Max Factor

Въпреки, че е мъртва от 53 години, Мерилин Монро все още е еталон за красота. По тази причина козметичният гигант "Max Factor" я избра за новото си рекламно лице. Според Пат Макграт, бранд мениджър на марката, Мерилин е "глобалният посланик на марката".

"Червените ѝ устни, платинено русата ѝ коса и холивудската ѝ усмивка са желания стил за голямата част от жените по света. През 40-те години на миналия Мерилин Монро е била редовна клиентка на компанията, а сега ще може да я видите в телевизионни, печатни и дигитални реклами на козметичната компания", коментира Макграт пред Daily Telegraph.

Сред предишните рекламни лица на "Max Factor" са актрисата Гуинет Полтроу, певицата Мадона и супермоделът Жизел Бюндхен. Миналата година Мерилин Монро беше класирана като шестата по ред в света звезда, която печели от реклами, че не е между живите.

Истинското име на Мерилин Монро е Норма Джийн Мортенсън, тя умира през 1962 год. След злоупотреба с успокоителни. До ден днешен не е ясно дали смъртта ѝ е била самоубийство или нещастен случай.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !