Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Зуека и Рачков не се дишат

отпечатай новината

06.01.2015 11:28 | Видян 2632 пъти

Зуека и Рачков не се дишат

Димитър Рачков и Васил Василев - Зуека започнаха новата година на нож, пише "Всеки ден". Двамата колеги не се понасят и за екипа на Магърдич Халваджиян не е ясно въобще как ще снимат новия сезон на "Господари на ефира". Според техни колеги водещите изпитвали ненавист един към друг по финансови причини.

"Малко преди ваканцията по празниците Магърдич съобщи, че през 2015-а ще има увеличение на заплатите на всеки по заслугите му. Стана така, че Митко Рачков взима с 800 лева повече, а заплатата на Зуека е вдигната само с 300 лева. Той много се обиди.", разкриха от екипа на предаването.

"Откакто стана баща и издържа и бивша жена, Василев е станал страшна стипца , брои си всеки лев и това, че го ощетиха по този начин хич не го зарадва", разказват хора от шоуто. Истината била, че къщата, която Зуека построи в покрайнините на София, му изяла всичките спестявания и заради това той бил страшно чувствителен на тема "пари".

Василев, който наскоро стана баща за вроти път, се обиждал от факта, че всеки път, когато поканят него и Рачков за водещи на някое събитие, той получавал по-малък хонорар от колегата си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !