Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Карина прави Аня Пенчева баба след 3 месеца

отпечатай новината

07.01.2015 13:23 | Видян 4883 пъти

Карина прави Аня Пенчева баба след 3 месеца

Три водещи от родните телевизии очакват първите си деца през пролетта, което е истински екранен бейби бум. Терминът на Карина Караньотова от сутрешния блок на БНТ2 е около 22 април. Внучката на легендарната актриса от Народния театър Славка Славова е решила да кръсти момченцето на баща си Ивайло. Той е съпруг на Аня Пенчева и така доведената дъщеря на актрисата след по-малко от три месеца ще я направи баба.„Баща ми е на върха на щастието, притеснява се за раждането повече от мен. Още се колебая дали бебето да бъде Иво или Ивайло. С мъжа ми, продуцента Васил Петров, клоним към първото, защото неговият баща пък се казва Иван“, споделя пред „Преса“ Карина, която миналата година издаде книга за именитата си баба.

Известната с влечението си към екстремните спортове бъдеща майка признава, че бебето вече е карало кайт. „През август още не знаех, че съм бременна, но въпреки че навлизам в седмия месец, ходя на фитнес, пилатес и спининг. Затова съм качила само 6 кг. Съжалявам, че тази зима не можах да покарам сноуборд“, усмихва се Караньотова. За нея и съпруга й, които са заедно от 5 г., бебето е желано и планирано.

Съпругът на Карина е създател на кулинарните предавания „Бон апети“ и „Щипка сол“ по Би Ти Ви. А заедно с диригента Максим Ешкенази са основали фирма за снимачна техника под наем, предимно квадрокоптери - летателни апарати, на които се закача камерата за снимки от високо, а те се управляват дистанционно. „Последната им играчка е огромен октакоптер, който пренася 15-килограмова камера“, каза Карина, която смята да се усмихва на зрителите до средата на февруари. Майка й, актрисата Юлиана Караньотова, вече се готви за новата си роля на баба. „Говори на корема ми, за да я познава бебето още преди да се роди.“

В края на май очаква първото си дете друга тв водеща на сутрешен блок, но по Би Ти Ви - Биляна Гавазова. Докато заместничката й в студиото Мария Цънцарова прави сухи тренировки, колегите на Биляна я пипат по корема за късмет. Тя очаква момченце и още отсега е решила да го кръсти на името на баща му - бизнесмена Тодор. Гавазова ще излезе в отпуск по майчинство по Великден.

Друго лице от екрана, Христина Христова-Любомирова, която чете новините по Канал 1 сутрин и репортерства в „По света и у нас“, също влезе в списъка на бременните телевизионерки. „Ако искаш идеален мъж - роди си го!“, написа във Фейсбук Христина, която е съпруга на репортера от спортната редакция на БНТ Радостин Любомиров. Двамата са заедно от 6 години, а преди две лета минаха под венчило, като вдигнаха шумна сватба с колегите си от „Сан Стефано“ 29.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !