Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Роднини разкриха истината за Слави и Мартина

отпечатай новината

07.01.2015 15:13 | Видян 2289 пъти

Роднини разкриха истината за Слави и Мартина

Най-обсъжданата светска двойка у нас се раздели, а Мартина изчезна от шоуто, но не заради Дългия, а защото не искала вече да бъде балерина. Противно на слуховете, че Слави глезел Мартина като кралица, Дългия далеч не е бил толкова щедър с танцьорката. „В началото взимаше 500 лв. заплата, едва свързваше двата края“, разкриват роднини на Огнянова. „Баба й Ани Мишева я издържаше, докато учеше в НСА, а и след това й помагаше. Мартина никакви специални подаръци и издръжки не е получавала от Слави“, разкриват те. По думите им, танцьорката дори не е живеела в дома на Дългия, а в собствения си апартамент в „Манастирски ливади“. И сама си плащала сметките, със собствената си заплата, а не с неговите пари, разкриха близки пред „ШОУ“. Семейството на Мартина категорично отрича слуховете, че двамата са имали връзка. „Тя никога не го е водила във Варна, нито го е запознавала със семейството. По-скоро гледаше на него като баща, никога не са имали връзка“, твърдят те.

Мартина напуснала шоуто на Слави не защото Дългия я е заразял, а защото не искала да бъде вече балерина. „Стана на 30 и си даде сметка, че не може да продължава цял живот да танцува. Искаше свой бизнес, а баба й я подкрепи напълно. В момент работи като управителка на спортен салон, но скоро ще открие собствена зала. С четири дипломи е, защо да си пилее живота в някакво танцово шоу“, разкриват те. Близките на Мартина са категорични, че тя никога не е ходила на луксозни екскурзии със Слави, нито пък му е позволяла да я глези със скъпи подаръци. От него получила само стар телефон и телевизор, с каквито дарувал и останалите от екипа.

И докато семейството отрича Мартина и Слави да са били двойка, потвърждават категорично слуховете, че е била гадже на Борис Солтарийски. Зарязала го заради алкохола. Певецът имал навика да се черпи твърде често, което никак не се нравело на варненката. Тя се опитала да го откаже от вредния навик, но не успяла. „Не обичаше той да пие и това накрая ги раздели, а не Слави“, категорични са от семейството й.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !