Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Преслава призна: Край с Бирмата!

отпечатай новината

08.01.2015 10:44 | Видян 4475 пъти | Гласували 2

Преслава призна: Край с Бирмата!

Фолк певицата Преслава потвърди, че окончателно се е разделила с Георги Станоев - Бирмата. Пайнерката и бизнесменът изкараха близо 2 години заедно, като ту се събираха, ту се разделяха. През последния месец те си бяха дали отново шанс и излизаха заедно, но са сложили край на любовния си роман, научи ,,Всеки ден". „Пътищата ни се разминаха", призна певицата, но допълни, че са запазили приятелски отношения. Тя гледа да ангажира вниманието си с участия и ангажименти, за да не мисли за любимия си, и влага цялата си енергия в музиката, която прави. ,,Благодарение" на Бирмата добричлийката е заслабнала още повече и е заковала стрелката на кантара на 40 кила, с което печели приза за най-слабата в бранша.

В момента певицата е сама в апартамента си в Пловдив и не допуска никого до себе си. Опитва се да скрие мъката си, но последните й снимки от участия говорят сами. Преслава не е усмихната, няма блясък в очите й, а тялото й е все по-слабо. Най-разтревожени са родителите й, защото познават крехката психика на дъщеря си и проблемите й с килограмите.

,,Откакто се разделиха, не съм я видяла да слага и залък в устата си, преди поне хапваше салати и плодове, а сега нищо. Разбирам я, тя правеше планове за семейство с този човек, виждаше в неговите очи бъдещия баща на децата си, имаше му доверие и изведнъж... край", разкрива приятелка на брюнетката.

Като причини за раздялата им се спрягат няколко версии. Според първата вината е в професията на Преси. На Георги Станоев - Бирмата му е писнало от постоянните отсъствия на половинката му, както и контактите й с други мъже по заведенията. Според другата версия чувствата на младежа просто са утихнали. В последните месеци връзката им е вървяла по навик. Близки до двойката твърдят, че скандалите между двамата ставали все по-чести и по-шумни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !