Сидни: Най-зеленият и най-чистият...

Всеки си представя операта в Сидни, когато стане дума за...

BMW M2 от 2025 г. е още по-могъщо с...

Подобно на по-големите си братя и сестри M3 седан и M4...

Починало гадже пратило Теру на Анистън

отпечатай новината

09.01.2015 18:00 | Видян 3252 пъти

Починало гадже пратило Теру на Анистън

Дженифър Анистън не е от жените, които са демонстрирали вярата си в свръхестествени същества и отвъдното, но по нейно мнение любовният ѝ живот е управляван от дух.

Пред The New York Times актрисата шокиращо призна, че според нея годеникът ѝ Джсътин Теру е избран не от друг, а от нейно починало гадже. „Той вероятно ми е изпратил Джъстин”, сподели 45-годишната звезда.

Актрисата отказа да спомене името на мъжа, но Daily Mail Online твърди, че става въпрос за актьора Даниел МакДоналд, с когото тя се срещала малко преди да започне ролята си в „Приятели” през 1990 г. Тогава Анистън била на 25.

Даниел е бил 9-години по-възрастен от нея и се изявявал в мюзикъли на Бродуей. Той дори е номиниран за наградата „Тони” през 1997 г. Десет години по-късно МакДоналд умира от тумор в мозъка. „Той беше първата ми любов. Излизахме близо 5 години”, обясни Дженифър.

„Дженифър никога не спря да го обича, но кариерата ѝ започна да се развива много бързо. Двамата бяха заедно година преди да започне да се снима за „Приятели”. Тя се премести в Лос Анджелис, а Даниел остана в Ню Йорк заради ангажиментите си на Бродуей. След като двамата се разделиха, Дженифър започна да излиза с актьора Тейт Донован и се сгоди за него, но не мисля, че успя да забрави Дан”, разкри близка до звездата.

Анистън и МайДоналд са двойка в периода 1990-1994 г. През 1999г . той се жени за италианска актриса, а през 2005 Дженифър става съпруга на Брад Пит. Годеницата на Джъстин Теру призна още, че в смятала Даниел за Единственият. Раздялата им тя обяснява тогавашната си младост и неопитност. „Бях на 25 и глупава”, сподели Дженифър.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !