12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Преслава: Край с Бирмата, намалявах си бюста, а Камелия е скандалджийка

отпечатай новината

12.01.2015 09:00 | Видян 6252 пъти | Гласували 3

Преслава: Край с Бирмата, намалявах си бюста, а Камелия е скандалджийка

Преслава призна: "Да се надяваме, че е край с Бирмата"! Певицата определи връзката си с него като "какАфония" и "трудна". Били като "куче и котка". Но в същото време "продължавала да го обича и уважава". По нейно мнение били виновни и двамата, пък и били "прочути" с техните раздели и събирания.

След тези думи певицата ревна пред камерите на бТВ. Тя се изповяда също, че два пъти си е намалявала бюста. Суперзвездата на Пайнер обяви, че приятелката й Галена, а не Джена, с която открай време не е в добри отношения (онази се появи като втора, но не подобрена версия на колежката си) заслужава да бъде Певица на годината. Пред бТВ Преслава се закачи и с кака си Камелия, която с малко напън може да й бъде майка, подкокоросвана от интервюиращия я Азис.

 Според нея напусналата Пайнер блондинка е скандалджийка. Преслава не го каза така, а по-хитро: "за разлика от други, аз не съм скандалджийка". Което Азис мигом преведе като: "А, искаш да кажеш, че Камелия е скандалджийка"! Певицата не отрече, а само изкокетира: "Ето виж сега какво излезе".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !