Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Рут Колева си сложи силикон?

отпечатай новината

12.01.2015 10:26 | Видян 1774 пъти

Рут Колева си сложи силикон?

Червенокосата изпълнителка Рут Колева, добре известна с голямата си уста, крие и други големи дадености, които някак досега бяха останали скрити за публиката. Дали ги е прикривала с подходящи дрехи или се е сдобила с тях чак сега, чудят се феновете на певицата, ошашавени от снимка, на която бюстът й е огромен.

Рут в момента е на едномесечно пътешествие в Азия заедно с гаджето си Александър. Именно фотос оттам пощури родните цицомани. Във форумите в интернет дори тръгна дискусия, чиято цел е да разнищи дали циците са естествени или са плод на естетичната хирургия.

„Това е силикон, тя нямаше такава гръдна обиколка нито в „Къртицата", нито в „Музикална академия", категоричен е разбирач, следил внимателно участията на Колева в риалити форматите. Ако е силикон, Рут си го е сложила наскоро, защото такива бомби все щяха да се забележат по телевизията. Според по-приближени на гласовитата изпълнителка обаче циците й са напълно естествени, просто никога не се е пъчила с тях и не се е обличала с разголени дрехи. Последните й снимки от топли местенца по случайност са разкрили щедрата гръдна обиколка, на която колежките от поп-фолка вече завиждат със страшна сила.

„Сутиенът на Рут е чашка Е", докладва и приятелка на певицата, но не пожела да коментира дали пищният бюст е дело на майката природа или е подсилен с импланти. Може би Колева трябва сама да разкрие „голямата" загадка щом се завърне на родна земя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !