Постигнах всичко, за което съм...

Голямата сръбска фолк звезда Цеца Ражнатович отпразнува...

Най-добрите острови в света

5. Остров Мнемба, Танзания Често засенчен от...

Бебето на Емануела - най-богатото новородено у нас

отпечатай новината

12.01.2015 16:36 | Видян 2812 пъти

Бебето на Емануела - най-богатото новородено у нас

„Благодаря на всички приятели, които ме поздравиха! Обичам ви и се радвам, че сте до мен!!!“ Това написа фолк певицата Емануела в социалната мрежа броени часове след като роди втория си син – Димитър Джуниър.

Първият внук на милионера Динко Динев всъщност е най-богатото новородено в държавата, узна HotArena.net. И макар Емануела и бащата на бебето още да живеят в нейния апартамент, луксът и разкошът на фамилия Диневи вече чакат малкия Митко. Фолк певицата няма брак с Димитър и един ден за нея може да няма изгода от връзката й с 27-годишния милионер. Но синът й със сигурност ще намаже от несметното богатство, и то с шепите.

Припомняме, че братя Диневи държат целия комплекс Свети Влас и като диктатори на хотелиерството у нас, буквално не си знаят нито парите, нито колите, нито имотите. А Динко Динев не си знае дори и децата… Богаташът има 6 деца от 4 различни жени, едно от които е именно Димитър, който го дари с първия му внук. И въпреки че останалите му 5 братя и сестри също един ден ще имат деца, никой не се притеснява, че наследството ще олекне. Диневи имат толкова пари и имоти, че всяко от децата и внуците им ще е милионер вовеки, без да се налага да работи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !