Венци Венц посвети песен на жена си и...

Венци Венц посвети песен на жена си и баба си. Аудиото...

Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Елена Петрова с дом за 1 милион

отпечатай новината

12.01.2015 17:12 | Видян 3415 пъти

Елена Петрова с дом за 1 милион

Актрисата Елена Петрова си живее като царица. Макар от няколко години да не е пълноправна съпруга на гръцкия милионер Аристотелис Фотилас, заради връзката си с телевизионен оператор, звездата на „Стъклен дом” продължава да го дере за висока издръжка.

Грижите, които богатият грък полагал за актрисата стигнали до там, че наскоро Елена се похвалила със скъп ремонт на дома си, пише „Уикенд“. Откакто преди 5 години сложи рога на мъжа си Аристотилис, Елена доста помизерства. Актрисата избра любовта пред лукса в лицето на оператора Светлин и с това скъса с всички привилегии. Младокът не успя да й осигури висок жизнен стандарт, с който Петрова свикна откакто стана звезда. За това пък дори с много по-малко пари в джоба си, Елена сияеше от щастие.

От известно време обаче ситуацията около актрисата коренно се е променила. Вместо да води студена война с мъжа си, Петрова се е съсредоточила върху мисията си да го накара да плаща възможно най-много за привилегията да има деца от нея. На практика близнаците й от милионера дъщеря й Изабела и синът й Александър са се превърнали в нейната печалба от лотарията.

Заради тях Елена успяла да изкопчи от мъжа си сума, с която да ремонтира старото си жилище. Нововъведенията били толкова много и луксозни, че с тях къщата й вече удряла 1 милион лева. Естествено, този имот бил изцяло на името на Петрова, която си го кътала като пенсионен фонд в случай, че богаташът я отсвири и спре да покрива разходите й.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !