Слави Трифонов с 13 въпроса след...

Лидерът на ИТН Слави Трифонов публикува на страницата си...

Мария Нордел изригна срещу Ергенът...

След безумния финал на романтичното риалити "Ергенът"...

Галена си показа най-милото

отпечатай новината

12.01.2015 17:27 | Видян 2891 пъти

Галена си показа най-милото

Уникална изцепка е направила фолк певицата Галена преди три месеца. Тя и колегата й Фики са били поканени да огласят празника на град Хасково, като пайнерката, освен с певческия си потенциал, решила да зарадва хората и с друг подарък – широк изглед към това, което полата й принципно трябва да скрие.

Миналата година на 8 септември хасковлии решиха да отбележат празника на града с фолк звезди. За целта бяха поканени едни от най-големите любимци на публиката – Фики и Галена, пише haskovo.info. Все сме чували, че изпълнителката се раздава докрай на участия, но пък не сме знаели, че „раздава“ трябва да се тълкува възможно най-буквално. Скок-подскок, крак нагоре, крак надолу и бельото на Галка стана достояние на всички присъстващи на концерта.

Всъщност фолк фурията ни върна към времената, когато най-актуалните имена в „Пайнер“, включително и тя, прохождаха в бранша. Тогава чалга звездите разчитаха на подобни скандални изцепки, с които успешно печелиха позиции на първите страници на вестници и списания, както и в топ новините на лайфстайл сайтовете. Дали Галена неволно е показала най-милото си или пък нарочно, само тя си знае.


 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !